Kirjoitettu 9.10.2023

Presidenttiehdokas Jussi Halla-aho vierailee Kauhajoella.

Tervetuloa tutustumaan Presidenttiehdokas Jussi Halla-ahoon Kauhajoen City-marketille.

Tilaisuudessa Kauhajoen Perussuomalaiset tarjoavat kahvia, mehua ja makkaraa.

Tehdään yhdessä Jussista turvallisen Suomen Presidentti

Kirjoitettu 14.9.2023

Perussuomalainen Perhepäivä 5.8.2023.

Lauantaina 5.8 Kauhajoella järjestetty Perussuomalainen Perhepäivä keräsi jälleen runsaan määrän hyväntuulisia osallistujia.

Pitkään jatkuneet sateet loivat oman varjonsa tapahtumaa edeltävälle viikolle, mutta lauantaiaamun valjettua, sää selkeni ja kesäisestä tapahtumasta saatiin nauttia aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Edellisvuoden malliin tarjolla oli jokaiselle vierailijalle mieluisaa ohjelmaa, pomppulinna, karuselli ja poniratsastus olivat pikkuväen suuressa suosiossa, kun taas vanhemmat nauttivat kahvi- ja makkaratarjoilusta trubaduurin säestyksellä. Paikalle oli saatu vieraiksi kansanedustajat Anne Rintamäki ja Juha Mäenpää, jotka kertoivat kesän kuulumisia ja valaisivat tulevaa. Eduskuntavaaleissa mojovan äänisaaliin kerännyt Rami Aalto Karijoelta oli myös paikalla ja kuulumisten lisäksi Ramilta saatiin kuulla myös taidokas lauluesitys.

Tapahtumajärjestäjänä toimi Kauhajoen Perussuomalaiset ja heidän arvoin mukaan tapahtumaan osallistui lähes 500 hyväntuulista vierasta. Paikallisosaston puheenjohtaja Jaana Kuusisto kertoi että Perhepäivästän menestyksen innoittamana suunnitelmissa on myös muita yleisötapahtumia piristämään kauhajokisten kesää.

Perhepäivään osalistuivat myös Rami Aalto Karijoen PS, sekä kansanedustajat Anne Rintamäki ja Juha Mäenpää.

 

Kirjoitettu 12.1.2023

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri järjestäytyi Ilmajoella

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri piti järjestäytymiskokouksensa Ilmajoella. Iltapäivä oli valintoja täynnä.
Piirin 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Esa Kannelmaa Laihialta, 2. varapuheenjohtajaksi Jaana Kuusisto Kauhajoelta ja 3. varapuheenjohtajaksi Matti Heinonen Kurikasta.
Piirisihteerinä jatkaa Petri Saunamäki Ilmajoelta, taloudenhoitajana Mikael Ö Vaasasta sekä tiedottajana ja vaalipäällikkönä Juha Rantala Vaasasta. Piirin puheenjohtajana toimii Anne Matokangas, joka valittiin tehtäväänsä jo piirin syyskokouksessa.
Piirin työvaliokuntaan valittiin puolestaan kaikkien edellä mainittujen lisäksi Juha Nortunen Ähtäristä, Lasse Lähdesluoma Kaskisista, Jorma Rantala Isojoelta, Micael Westerholm Mustasaaresta ja Mikko Martikkala Lapualta.
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Anne Matokangas korosti avauspuheenvuorossaan, että piiri keskittää nyt kaiken tarmonsa huhtikuun eduskuntavaaleihin. Vaasan vaalipiiristä perussuomalaiset asettaa kaikkiaan 16 ehdokasta, joista yksitoista Etelä-Pohjanmaalta ja viisi Keski-Pohjanmaalta.
– Koko vaalipiirin alueelta perussuomalaiset ovat nimenneet 15 ehdokasta. Lista pyritään saamaan täyteen lähiviikkojen aikana. Piiri ja jo nimetyt ehdokkaat ovat tehneet jo loppukesästä alkaen ansiokasta vaalityötä ja työ vain tehostuu, mitä lähemmäksi vaalit tulevat, tiivisti Matokangas kentän tilannetta.
Perussuomalaisilla on Vaasan vaalipiiristä kolme kansanedustajaa.
– Gallup-tulokset ja palaute kentältä on ollut niin positiivista, että vaaleista on lupa odottaa erinomaista tulosta, ennakoi Matokangas.

Kauhajoen Perussuomalaisten puheenjohtaja Jaana Kuusisto valittiin Ilmajoella Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin järjestäytymiskokouksessa piirin 2. varapuheenjohtajaksi. Kansanedustaja Juha Mäenpää ehti ensimmäisten joukossa onnittelemaan Jaanaa valinnasta. Piirin puheenjohtaja Anne Matokangas odottaa vuoroaan.

Kirjoitettu 6.11.2022

Syyskokous 30.10.22.

Kauhajoen Perussuomalaiset kokoontuivat syyskokoukseen Hyypän majalle 30.10. 2022.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus vuodelle 2023. Uuteen hallitukseen valittiin: Jouni Peltoniemi, Marjo Hakala, Ari Paukku, Mika Muurimäki, Jukka Hietalahti, Mikko Raasakka, Taisto Tammela, Kari-Samuli Korpela. Jaana Kuusisto ja Nina Heikkinen.

Puheenjohtajana jatkaa Jaana Kuusisto.

Tarkemmat yhteystiedot päivitetään alkuvuodesta, kun uusi hallitus tarttuu virallisesti toimeensa.

 

Kirjoitettu 25.9.2022

Suupohjan Perussuomalaisten yhteistyöpalaveri

Suupohjan kuuden kunnan Perussuomalaisten yhteistyöryhmä kokousti tänään 25.9.2022 Karijoen kunnantalolla, asialistalla oli alueemme Perussuomalaisten yhteisen eduskuntavaaliehdokkaan Rami Aallon kampanjan taustatyö ja tukeminen. Mahtavaa huomata kuinka porukalla on sydän mukana yhteistyössä ja tekemisen meininki on käsin kosketeltavissa. Kristiinankaupungin syysmarkkinat 1-2.10.2022 on seuraava tilaisus missä tämän ryhmän ja Rami Aallon työn voi nähdä konkreettisesti.

Isojoen, Karijoen, Kaskisen, Kauhajoen, Kristiinankaupungin ja Teuvan Perussuomalaisten yhteisvoimin saadaan alueen oma kansanedustajaehdokas Rami Aalto läpi 2023 eduskuntavaaleissa.

Kirjoitettu 24.8.2022

Ota yhteyttä

Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Kauhajoen Perussuomalaisten toimintaan?

Haluatko ryhtyä ehdokkaaksi tulevissa seurakuntavaaleissa?

Voit ottaa yhtetyttä asiassa kun asiassa sähköpostilla.

kauhajoenperussuomalaiset@gmail.com

Kirjoitettu 15.5.2022

Kevätkokouksen kuulumisia

Kauhajoen Perussuomalaisten kevätkokouksessa valittiin kaksi uutta jäsentä hallitukseen, uudet jäsenet ovat Ari Paukku ja Kari-Samuli Korpela.
Suupohjan Perussuomalaiset suuntaavat 2023 eduskuntavaaleja kohden yhteistyön merkeissä ja asettavat yhteisen ehdokkaan. Ehdokkaaksi valittiin Karijokinen Rami Aalto, joka voitti puolelleen kokouksen läsnäolijoiden tuen vakuuttavalla esiintymisellään. Nuoresta 26v. iästä huolimatta, Ramin ajatusmaailma on hyvin selkeä ja hän omaa perussuomalaisen arvomaailman. Maaseudulta kotoisin olevana hän tietää ja ymmärtää maaseudun haasteet ja ongelmat tämän hetkisessä tilanteessa.
Rami on oikea mies edustamaan alueen asukkaita eduskunnassa, Suupohjan alueen, Kristiinankupungin ja Kaskisten Perussuomalaiset antavat täyden tukensa Ramin nyt alkavalle vaalityölle.
Kaikkien kuuden kunnan Perussuomalaiset tekevät hartiavoimin töitä, että alueen oma ehdokas tulee valituksi.

Kirjoitettu 17.1.2022

Aluevaalien loppukiri.

Aluevaalien loppukiri on alkanut.
Nämä vaalit ovat tärkeät, nimenomaan meidän hyvinvointialueen palveluiden puolesta. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä palo- ja pelastustoimi ovat ihan kaikille elintärkeitä palveluita ja Me Perussuomalaiset tulemme tekemään työtä sen eteen, että jokainen ihminen tulee saamaan palvelut mahdollisimman läheltä.

Kysymys, missä palaa?
Palopaikalle on saatava pelastus- ja palotoimi nopeasti ja sen on vastattava paikallisia tarpeita sekä onnettomuusuhkia. Järjestäytynyttä apua tulee olla riittävästi saatavilla palo- ja onnettomuuspaikan läheisyydestä. Alueen jokaisessa kunnassa on oltava järjestäytynynyt palo- ja pelastustoimi.

Sitten on tämä paljon huomiota saanut SOTE.
Ihan samalla tavalla kuin palo- ja pelastustoimessa, ihmisten tulee saada palvelua ja apua kohtuullisessa ajassa, omasta kunnasta. Laissa sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä sanotaan mm. että lain tarkoituksena on varmistaa yhdenvertaiset ja yhteentoimivat sosiaali- ja terveyspalvelut koko maassa.
Julkisen sektorin rinnalla yksityisen palveluntuottajan tarjoamat palvelut muodostavat nopean
hoitoon pääsyn. Yksi tapa käyttää myös yksityisen sektorin palveluja ovat mm. palvelusetelit.
Näin kyetään purkamaan hoitojonoja, yhteistyössä julkisen ja yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Perussuomalaisten ajatus on että palvelut on saatava laadukkaasti läheltä.
Suomi ei tarvitse keskushallinnon masinoimaa massiivista hyvinvointidiktatuuria hillotolppineen.
Suomi tarvitsee enemmän tekijöitä, vähemmän johtajia.

Hallituksen piirissä on myös kaavailtu maakuntaveroa, jota Perussuomalaiset vastustavat ankarasti. Maakuntavero toteutuessaan tulee nostamaan jo ennestään kohtuuttoman korkeaa kokonaisveroastetta ja on siten tuomittavaa ja turhaa veronmaksajien kuormitusta.
Hallituksen kaavailuihin kuuluu myös jakaa tulevien maakuntavaalien valtuustoryhmille ylimääräistä(?) puoluetukea, joka luonnollisesti tulee jakautumaan valtuustoryhmien koon mukaan. Muista puolueista poiketen, Perussuomalaiset suhtautuvat nyt ja tulevaisuudessa kielteisesti puoluetuen korotuksiin, eivätkä tule ottamaan vastaan korruptiorahoja missään muodossa. Jakoon tulevat voitelurahat on käytettävä suomalaisten palvelujen ja hyvinvoinnin turvaamiseen.

Anna äänesi järkevään päätöksentekoon ja äänestä Perussuomalaisia!

Kirjoitettu 10.12.2021

Uusi hallitus ja puheenjohtaja valittu

Syyskokouksessa 13.11.2021 pitkäaikainen puheenjohtaja Tapio Pihlaja luopui puheenjohtajan tehtävästä ja hänen tilalle valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Jaana Kuusisto.

Samalla valittiin Kauhajoen Perussuomalaisille uusi hallitus, jonka järjestäytymiskokous pidetään vuodenvaihteen jälkeen, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Järjestäytymiskokouksessa valitsemme 1. ja 2. varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan.

Kirjoitettu 3.12.2020

Kauhajoen Perussuomalaisten kotisivut

Päivitämme kotisivuillemme ajankohtaista tietoa Kauhajoen Perussuomalaisista, kuntavaaliohjelmastamme ja -ehdokkaista.